Ervaringen

Ervaringen

Persoonlijke ervaring Simone                                             9 juli 2023

Lieve Hedy,
Ben je ongelooflijk dankbaar voor wat je elke keer met mij doet. Mijn chakra’s zijn weer in balans en ik voel me als herboren. De gesprekken voorafgaand zijn prettig en je stelt de juiste vragen, je geeft energie en moed om te doorbreken wat er was. Tijdens de sessie kan ik volledig afwezig zijn of hoor alles.
Ik vind het altijd heel fijn om naar je toe te gaan.

Je bent een eerlijk en heel fijn mens!! 

Lfs S.

 

Persoonlijke ervaring Helen                                               18 december 2022

Hi Hedy

Here is my reference / experience:

I first started to come to Hedy about 5 years ago when I was experiencing a lot of stress due to difficult personal circumstances.  Walking into Hedy’s place gives an immediate sense of calm, peace, warmth and unconditional love. Hedy would calm the chatter in my head and create space for more calm and balanced thoughts and feelings in my body.

Now I continue to visit Hedy for the connected conversation and inner massage. Hedy helps me understand my intuition, a vibe I might have about a choice that I need to make - be it with work or something personal. 

Hedy will ask questions without judgement to understand, remains in love and compassion throughout, and she shares what her guides express to her. Sometimes we have a laugh, as too many guides are trying to talk to her at the same time. A bit like a Whoopi Goldberg moment in the film Ghost. Hedy  adds a deeper layer to the perspective which gives clarity and creates calm. Our conversation gives me guidance and reassurance. 

During the healing part, my body instantly feels happy and loved when she feels my feet to open my channels. Whilst I often fall asleep during the healing, I wake up feeling warmth and love. It is a real treat. Often, Hedy will shower myself and my loved ones with light which shifts the energy between us to be more loving.  When I return home I feel a difference,

Hedy, many thanks for all your support to me and members of my family over these last years.

Warm regards
Helen.

 

Persoonlijke ervaring Marjolein                                         22 maart 2022

Lieve Hedy,

Wat is het fijn om door jou te mogen worden ontvangen, met je heerlijke lach, lieve warmte, je open en eerlijkheid!
Er niks mooiers om jezelf te mogen zijn, al ben je jezelf even kwijt.
De veiligheid die je biedt, om altijd hoe verloren je ook bent, wat er ook achter ligt jezelf te zijn, je oordeelt niet en geeft mij altijd het gevoel van liefde en vertrouwen.

Ik kom nu al even bij je, de kracht en dankbaarheid die ik voel als ik bij je weg ga, van hoe ver ik ook ben gekomen,  is zo groots.
Zelf op momenten dat ik mij zo klein voelde.
Tot de kern komen is niet makkelijk, ik heb vaak gedacht; ik kan dit allemaal alleen, tot dat ik bij jou kwam, ja misschien is het proces na de sessie alleen, je moet er ook zelf hard aan- en voor werken, maar de begeleiding kan samen. Hedy je geeft mij die liefdevolle samenwerking, samen komen tot de kern, dat kan heftig en emotioneel zijn. Maar ik ben dichter bij mijzelf gekomen dan ooit, op mijn tempo, zonder druk, krabbelde ik op tot wie ik echt ben en sta ik in mijn kracht.
Ik vond het vaak moeilijk en was ik verdrietig, het was best voor mijzelf een gevecht om mij over te geven, ik weet dat ik van ver ben gekomen, maar ik ben inmiddels de mooiste versie van mijzelf en daar ben ik je heel dankbaar voor.

Soms heb ik weer even een appje nodig en ruimen we op, kan ik uit m’n hoofd en terug naar voelen. Nu kan inmiddels die switch ook zelf veel sneller en beter maken en soms lukt het mij net niet, dan heb ik net even jouw hulp en inzicht nodig om het ook te voelen en geef jij mij weer die rust, balans en liefde!

Dank je wel voor jou, lieve Hedy!
Liefs Marjolein



Persoonlijke ervaring Vanessa                                         
11 september 2021

Ik kom al een tijdje bij Hedy en voel mij er altijd prettig en geborgen . Eigenlijk de enige plek waar ik helemaal mijzelf goed leer kennen en totaal mijzelf kan zijn. Niets is gek niets is raar. Ik ben al mijn hele leven hoog sensitief , op latere leeftijd gecombineerd met depressieve klachten en een eetstoornis wat niet altijd even gemakkelijk is in deze wereld . Hedy geeft mij de handvaten hier goed mee om te gaan. Door middel van haar gidsen, stem, ogen, handen en materialen die zij gebruikt laat zij mij gaan naar de plek waar ik op dat moment moet zijn. Wat mij veel kracht geeft om weer door te gaan.

Het liefst zou ik 1 x per week een sessie willen doen omdat het mij zoveel beter doet voelen. Maar dat kan niet om de goede reden dat het lichaam eerst een paar dagen na een sessie moet landen en het daarna verwerken. Wat natuurlijk genoeg zegt!

Hedy is een hele lieve, zorgzame en recht door zee persoonlijkheid en kan mij fantastisch helpen en mij leren om te gaan met bepaalde situaties door haar jarenlange expertise in de spirituele wereld.

Als ik aan mijn zelfliefde, zelfbeeld wil werken, trauma's wil verwerken, of wil weten over dierbaren die zijn overleden, of als ik onrust , boosheid of pijn (letterlijk of emotioneel) in mijn lichaam voel dan kan Hedy mij daar altijd goed bij helpen.

 Ik wist wel dat ik een beetje spiritueel was aangelegd maar door Hedy ben ik al weer zoveel verder op de goede weg in mijn leven en ben ik weer in engelen gaan geloven . Ze zijn er echt!  Dank je wel Hedy 💜

Xx Vanessa

 

Persoonlijke ervaring Joyce                                                     27 april 2021

Lieve (Tante) Hedy,
Wat een mooie vrouw is dat. Ik was altijd heel sceptisch en geloofde er nooit in, misschien ook omdat ik het "eng" vond, iemand waarbij je niet hoeft te praten maar ze eigenlijk alles weet. Totdat ik in maart 2018 (toen was ik 31jaar) een verschrikkelijk moment heb mee gemaakt wat mij achterna bleef rennen in mijn hoofd maar doordat ik in mijn hoofd zo erg zat te worstelen kon mijn lichaam daardoor ook niet voldoende functioneren. Ik was emotioneel uitgeput, ik zag door het bos de bomen niet meer. De dag dat ik een telefoon in mijn hand geduwd kreeg door een tante van mij veranderde compleet mijn leven, ik kon niks meer zeggen, huilde en luisterde tegelijk naar de zachte lieve stem van (tante) Hedy. Paar dagen na het telefoontje begon mijn eerste sessie en was ik nog steeds sceptisch en gaf mij er nog niet aan over want ik vond het nog "eng", die eerste sessie vergeet ik nooit meer, wat een mooie beleving. De kracht en energie van een behandeling geeft je zoveel rust in je hoofd waardoor het lichaam zo fijn en goed aanvoelt. Ik wist dat ik gevoelig was maar niet dat ik zo gevoelig was dat ik alles heel intens heb mee kunnen maken. Nooit geweten dat mijn verleden mij onbewust achterna bleef rennen. De blokkades die opgebouwd zijn in mijn leven zijn nu bijna allemaal doorbroken en dat geeft een ontzettend fijn en rustig gevoel. Ik kan nu zeggen dat ik van mezelf hou, nu ik van mijzelf hou kan ik ook van anderen houden. Nu ik mij heel goed voel is er ook heel veel veranderd in mijn leven en is mijn leven heel positief. Als ik het even moeilijk heb dan hoor ik haar stem zeggen, "aarden" en "ga in je hart zitten", en het klinkt misschien gek maar als ik dat doe voel ik de energie en kracht van (tante) Hedy om mij heen. Nu ik dit schrijf voel ik in heel mijn lichaam de tintelingen op komen en een grote glimlach op mijn gezicht, want ik weet dat ik haar energie voel.
  Ik kan nog zoveel meer over de sessies van (tante) Hedy vertellen want het is een pracht vrouw, een pracht vrouw die mij mijn leven terug heeft gegeven. Ik ben haar heel dankbaar want zonder haar heb ik dit niet kunnen doen en zag mijn leven er niet zo mooi en gelukkig uit als nu samen met mijn vriend en familie.
Joyce

 

Persoonlijke ervaring Saskia                                                     9 december 2020

Afgelopen september de sleutel gekregen van mijn jaren 30 woning. Ik had bepaalde plekken in het huis waar ik me een beetje angstig voelde en omdat ik had gehoord van een paar vriendinnen, dat Hedy ook huizen op haar eigen manier kon reinigen en dat het goed werkte, heb ik ook Hedy gevraagd om mijn huis te reinigen. Eerst wilde ze een foto zien en kon ze ook invoelen en daarna hebben we een afspraak gemaakt en is ze geweest.  Mijn gevoel bleek ook waar te zijn, er zaten 3 dolende zielen in het huis. Tijdens het reinigen van het huis maakte zij er contact mee en heeft ze ze begeleid naar en in het licht . Het huis is nu schoon en wat voelt het fijn! Echt een heel groot verschil voor mij en ik ben ontzettend blij dat Hedy dit heeft gedaan! Nu voel ik me echt thuis en zie ik een mooie toekomst tegemoet in dit huis. 

Saskia 

Persoonlijke ervaring Philip                                                     13 november 2020

Ik kom al een jaar of 10 bij Hedy nu en elke keer is het weer super plezierig en fijn! Het is een kado dat je aan jezelf geeft. Een investering voor je lichaam en geest. Hedy weet de vinger altijd op de juiste plek te wijzen. Ze is eerlijk , oprecht en nuchter! Ik vind het heel fijn om Hedy te blijven bezoeken, ze is als een Coach voor me. Ik kan iedereen een bezoek aanraden.
Je begrijpt jezelf beter, komt dichterbij jezelf en je bent veel energieker!
Hartegroet, Philip

Persoonlijke ervaring Stef                                                          25 augustus 2020

Ik ben blij dat Hedy op mijn pad is gekomen.Het is alweer een aantal jaren geleden dat ik voor het eerst bij Hedy kwam. Een vriendin had goeie ervaringen met haar, ze was alleen wel net naar de andere kant van Nederland verhuisd..! Toch gegaan en het was de rit van bijna 2,5 uur meer dan waard! Destijds heeft ze me geholpen om letterlijk los te komen van iemand; met een bepaald ritueel heeft ze de band doorgeknipt. Dat bevrijdende gevoel zal ik nooit vergeten! Ik ben daarna nog vaker geweest, met andere vragen/problemen. Onlangs weer bij Hedy over de vloer (gelukkig woont ze weer in het westen!) omdat ik moeite had om een keuze te maken; een keuze die mijn hele leven op z’n kop zou gooien..(en die van anderen) maar wel meer rust zou brengen. Hedy heeft me dat zetje in de rug gegeven; door te zeggen waar het op staat en kritische vragen te stellen waardoor de antwoorden vanuit mijn hart kwamen en me, vertrouwen te geven.. Inmiddels heb ik de belangrijkste stappen gezet voor ‘die sprong in het diepe’, maar ik zit nog midden in het verander proces..dus ik weet zeker dat ik ergens dit jaar weer naar haar toe ga. Het is namelijk ook gewoon heel fijn mens om mee te praten..!

 

Persoonlijke ervaring Chantel                                                          26 juli 2020

Door vriendinnen ben ik bij Hedy terecht gekomen. Ik had er al vaker aan gedacht, omdat het mij erg aanspreek wat ze doet. Uiteindelijk heb ik de telefoon gepakt en hoe bijzonder ze voelde toen al aan waarvoor ik belde. Hedy is een fijne vrouw die een luisterend oor heeft en goed dingen aan kan voelen wat je nodig hebt en nuchter is. Eerlijk is en ook echt de tijd voor je neemt. Ze zei ook dat je niet eerder de telefoon hebt gepakt, klopt, het was je tijd nog niet. Alles komt op je pad als je er aan toe bent. Het is heel bijzonder en moeilijk te omschrijven wat ze doet tijdens een behandeling. Wel voel ik verschillende sensaties in mijn lichaam gebeuren, warmte, kou, tinteling, geen gevoel, volledig ontspannen. Na deze sessie voelde ik me altijd 10KG  lichter en ontspannen het werkt ook nog altijd een paar dagen door. Ik luister dan goed naar mijn lichaam en blijf er doorheen ademen. 
Wat het mij heeft gebracht ik voel veel minder spanning in mijn lijf en ik ben meer vanuit mijn hart gaan leven. Deze zat op slot en staat nu volledig open, wat ik ook bijna dagelijks merk. 
De energie van mijn hart stroomt weer en ik kom ook beter bij mijn gevoel. Ik ervaar veel minder stress en heb nauwelijks last meer last van spanning bij mijn schouderbladen/ nek. 
Onbewust hield ik meer stress in mij lichaam vast, dan dat ik door had en na de behandelingen van Hedy merkte ik de verschillen. 
Ik ben blij dat Hedy op mijn pad is gekomen.

 

Persoonlijke ervaring Dave                                                                    2 mei 2020
Lieve Hedy

Mijn eerste sessies bij je, waren voor mij sessies vol ongeloof, het had echt tijd nodig om alles te bevatten. Ik kon niet geloven wat ik bij je, en met je had ervaren. De Hereniging is het allermooiste cadeau wat je me had kunnen geven.  Inmiddels zijn we een hecht team geworden, het is fijn om iemand te hebben die altijd aan mijn kant staat.  
Dank je wel Hedy, je zit in mijn hart.
Dave

 

Persoonlijke ervaring Barbara                                                               4 maart 2020

Hedy is de zus van mijn beste vriendin.

Jarenlang zei mijn vriendin, GA NAAR HEDY, DIE KAN JE HELPEN! 
Jarenlang ben ik terughoudend geweest, omdat ik het gewoonweg eng vond. Iemand die soort van “in je hoofd kan kijken”. Ik kwam Hedy tegen op feestjes en andere dagen, vond het een aardig mens, maar… , steeds maar die maar… Toen kwam de dag dat ik er echt, maar dan ook echt doorheen zat.  Op een verjaardag kwamen we elkaar weer tegen. Hedy kwam naast me zitten en bij mij gingen de kranen open, huilen zonder eind, zonder dat Hedy ook maar iets tegen me had gezegd of had gedaan. Eindelijk gaf ik eraan toe en Hedy heeft me mijn 1e behandeling gegeven. 
Een spreekwoordelijke nieuwe wereld ging voor me open. Ik kan niet uitleggen wat ze precies doet, maar ik voelde me na de behandeling mega relaxed en heb lang geslapen. Daarna leek het wel of een hoop spanning gewoon uit mijn lichaam was gevloeid. 
Tegenwoordig ga ik met regelmaat naar Hedy voor een behandeling en mij helpt het. Zoals je je huis schoonmaakt, doet Hedy dat met je lijf.  En zoals men wel vaker zegt; “Had ik dat maar eerder gedaan!” Liefkozend noem ik haar “heks”.

Dank je wel voor wie je bent. Dikke kus. 
Barbara

 

Persoonlijke ervaring Vivienne                                                                6 december 2019

Via een vriendin ben ik bij Hedy terechtgekomen. Vanaf het eerste moment was er volledig vertrouwen en had ik het gevoel alles met haar te kunnen delen. Hedy creëert een veilige en liefdevolle omgeving, waarin alles gezegd en gevoeld kan worden. Ook is er ruimte voor humor en lekker met elkaar lachen. Zij is een wijze vrouw, die je bijzondere inzichten geeft. Het helpt mij in contact te zijn met mijn gevoel en intuïtie, de natuur en de mensen om mij heen. Met de hulp van Hedy sta ik nu zelf in het licht en zet ik de stap van overleven naar werkelijk leven.

 

Persoonlijke ervaring Mabel                                                                      18 augustus 2019

Een aantal maanden geleden ben ik bij Hedy terecht gekomen. Ik liep op persoonlijk vlak zowel emotioneel als fysiek tegen bepaalde dingen aan. Na een mooie mail wisseling en telefoongesprek mocht ik langskomen en plaats nemen in haar stoel. Hedy, een warme en lieve vrouw, super realistisch en met beide benen op de grond en een heerlijke lach! Een veilig gevoel om alles te kunnen delen met Hedy om vervolgens te mogen gaan liggen. Machtig mooi om te voelen hoe Hedy met haar 'team' samenwerkt en wat dat teweeg brengt tijdens de sessies zelf. Bij mij kwam er iedere sessie veel los en met haar stem, handen en ogen helpt ze mij, maar vooral mijn lichaam om het af te voeren wat ik niet meer nodig heb. De dagen erna werkt alles nog net zo intens door als tijdens de sessie, rust inplannen dus! Zo gedurende de dagen die vorderden kwamen levenszaken en lessen op mijn pad waar ik de sessie voor deze dagen met Hedy aan gewerkt en naar gekeken heb. Confronterend maar ook zeer verhelderend, aangezien ik heel duidelijk het verschil voel met hoe ik in gelijke situaties voor en na de sessie handel(de)/ denk (dacht)/ voel(de)/ reageer(de). De sessies bieden mij de kans om mij te ontdoen van alles wat ik niet meer nodig heb en geven mij de kans op te groeien en dichter bij mijzelf en mijn eigen kracht te komen. Het voelt alsof ik een ui ben en er met de dag een schilletje van mij af mag en in plaats van dat ik kleiner en fragieler ben na die 'ontwikkeling', voel ik mij juist sterker, krachtiger en dichter bij mijzelf. In een paar maanden tijd ben ik dichter tot mijn kern gekomen, luister ik beter naar mijn intuïtie en leef ik echt vanuit mijzelf en voor mijzelf. Ik ben dankbaar dat Hedy met mij mee reist en als gids mee kan denken en voelen. 

 

Persoonlijke ervaring Martine                                                                            4 maart 2019

Al jaren kom ik met erg veel plezier regelmatig bij Hedy. Elke keer ben ik weer onder indruk van Hedy’s sterke intuïtie, het warme bad en de kracht van een sessie, zodat alleen maar liefde en helderheid overblijft. In mijn ogen lijkt haar werk op dat van een sjamaan. Door middel van haar stem, helder zien, lichaamswerk, hypnose en coaching helpt ze je om onverwerkte emoties, zoals verdriet, twijfel of boosheid op een natuurlijke manier, zonder woorden, te laten oplossen. Haar liefdevolle begeleiding zorgt ervoor dat je op een veilige manier verbinding kan maken met je lichaam, waardoor onbewuste emoties tevoorschijn mogen komen om daarna te verdwijnen. Blokkades worden zo opgeheven waardoor de pure levensenergie weer voluit kan stromen. Van kennissen en vriendinnen die voor uiteenlopende redenen bij haar zijn geweest hoor ik dezelfde ervaringen. Iedereen vindt het compleet normaal om wekelijks naar de sportschool te gaan voor een gezond lichaam, maar een gezonde, heldere en opgeruimde geest is minstens zo belangrijk. Het leven is te kort om onverwerkte emoties of blokkades je dagelijkse leven te laten beïnvloeden. Aan iedereen met het verlangen om vanuit het hart en vol te leven adviseer ik een afspraak bij Hedy te maken.

 

Persoonlijke ervaring Jeanette

Hedy heeft mij gevraagd mijn ervaring op papier te zetten en met jou, als lezer, te delen.
Ik ben nu 6 keer bij haar geweest en ervaar dat ik steeds meer in mijn kracht kom. Mijn ‘levenscijfer’ is van een 4 naar een 7 gegaan.
Geest (in het) en lichaam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Het mooie van het werk dat Hedy mag doen is dat zij, samen met haar ‘helpers’ kan en mag bijdragen aan de ontwikkeling van ‘ons medemensen’. Haar manier van werken brengt ruimte in de lagen van ons (etherisch) lichaam en kan zo op een liefdevolle manier emotionele ballast naar boven brengen en afvoeren. Dat kan alleen als de ontvanger dit be(on)bewust toestaat.
Dat het werk van Hedy mag bijdragen aan een mooiere wereld, die begint bij ONSZELF

 

Persoonlijke ervaring Suzanne

Ik ken Hedy voor mijn gevoel al mijn hele leven lang. Toen ik een tiener was kwam zij bij ons thuis door mijn broer. Ik ben nu 53 en heb zelf inmiddels een gezin. Hedy is altijd als een rode leidraad door mijn leven gelopen. Soms zagen wij elkaar jaren niet maar als er iets in ons leven gebeurde was zij er altijd. vanaf 2011 tm 2015 zijn er best wel heftige dingen gebeurd. Ons oudste zus een dubbele hersenbloeding en daarna 2 broertjes en onze moeder weg moeten brengen. In die periode heb ik heel veel steun van Hedy gehad en nog. Zij kan je door een energiebehandeling de rust in je lichaam brengen en de lichamelijke ongemakken die je door de stress krijgt wegnemen. Ook ben ik via Hedy met mijn overleden vader en moeder in contact gekomen waardoor ik antwoorden kreeg op vragen waar ik mee zat zodat ik verder kon met mijn leven. Dus mocht je met vragen zitten voel je je geblokkeerd door heftige situaties neem dan zeker met Hedy contact op. Zij kan je wellicht verder helpen. Ik ben iig heel blij met deze lieverd en dankbaar dat ik haar in mijn leven heb.

 

Persoonlijke ervaring Marjon

Ik werd zomaar wakker met een aangezichts-verlamming. Heel erg schrikken kan ik jullie vertellen. De helft van je gezicht doet niet meer mee, je mond hangt, je oog sluit niet meer en als je eet dan raak je het voedsel in je mond kwijt. Ik dacht eerst aan een TIA maar gelukkig was dat het niet. Ik heb gelijk Hedy gebeld en het verteld. Een foto gestuurd en zij heeft mijn foto op haar altaar gelegd. Er staat 3 tot 6 maanden voor als je geluk hebt, maar Hedy zei al gelijk ;" nee dat gaat niet zo lang duren". Goed na 10 dagen heb ik ook nog een behandeling van haar gehad en mijn foto bleef op haar altaar liggen. Na 2 weken (dus 4 dagen later) kon mijn oog weer dicht, hij knipperde nog niet, maar ik hoefde hem s' nachts niet meer af te plakken gelukkig. Na 3 weken nog een behandeling en nu is mijn gezicht weer recht, mijn mond is weer recht. Als je me niet kent dan zie je niets meer. In nog geen maand heb ik weer een normaal gezicht. Ik ben zo blij. Ik weet niet hoe Hedy het doet, maar dat maakt mij niet uit. Het is zo en ik zeg, bel haar als je wat hebt, zij kan gelijk zeggen of ze wat kan doen of niet, hoe fijn is dat. Dank Hedy, ik ben super blij met jou/jullie.
Hedy word begeleid door boven. Er is zoveel meer tussen hemel en aarde. 

 

Persoonlijke ervaring Sylvia

Mijn hele leven lang ruim 40 jaar heb ik heel erge eczeem gehad, mijn handen inclusief mijn vingers zaten onder de eczeem, vaak zo erg dat het rauw was en dat het bloedde dus het deed heel veel pijn. Ik ben overal geweest in mijn kinderjaren met mijn moeder en toen ik ouder was alleen om van de eczeem af te komen, vele doctoren, dermatologen en zelfs alternatieve geneeskunde en waar het allemaal op neer kwam was dat er werd gezegd: “ Leer er maar mee te leven”!! Fijn vooruitzicht. Dat heb ik ook gedaan met vallen en opstaan. Het was zeker niet prettig, ik schaamde  me voor mijn handen en dat begon in mijn jonge levensjaren met een schaamte gevoel, zodat ik mijn handen verstopte onder de tafel en toen ik ouder werd  bedekte ik mijn handen zoveel mogelijk.

 Op  28 juli 2005, mijn leeftijd was toen 45 jaar, zou daar verandering in komen wat ik nog niet wist. Mijn oudste zus  Hedy, (halfzus) had mij en mijn andere zus gevonden. Het was heel ingrijpend en zorgde voor heel veel commotie omdat wij niet van haar bestaan afwisten. Hedy, heeft alleen naar me geluisterd en al mijn  opgekropte  emoties van jarenlang een stem gegeven. De gevoelens van enorme boosheid,  totale onbegrip en verdriet en oud zeer wat ik in me had zitten. Ze heeft iedere keer met liefde en geduld naar me geluisterd en me uit laten razen. Er volgden vele gesprekken, telefonisch en zeker als ik bij haar was. Vaak als ik me niet goed voelde belde  Hedy me op zodat ik weer kon spuien en ik me daarna weer beter voelde.  Ik werd eigenlijk door een collega er op attent gemaakt dat mijn handen er zo “schoon” uit zagen. Vanaf medio oktober  2005  tot de dag van vandaag 18 augustus 2016  is mijn eczeem verdwenen. Ook al zie je nog wel sporen van het intensief gebruik van jarenlang hormoonzalf.  Tot op de dag van vandaag helpt ze me positief te zijn en te blijven en dat gaat steeds beter en ze brengt me iedere keer naar het “hier en nu” als ik weer de neiging heb terug te grijpen naar het verleden. Blij dat ze in mijn leven is en voor alles wat ze me geeft.
 

Persoonlijke ervaring Elly 

Ik ken Hedy al ongeveer 25 jaar!
Ze heeft mij heel vaak uit de shit gehaald.
We hebben samen gelachen en gehuild.
Ze heeft mij altijd geholpen als ik weer verdrietig was, door naar mij te luisteren, zonder oordeel en met mij te praten en energie te geven. Een top meid xxx

Persoonlijke ervaring Lia 

Mijn leven bestond (al ruim 70 jaar..) uit zorgen, controle houden en perfect willen zijn, waardoor mijn hele lijf uit balans is geraakt en ik al jaren allerlei vage lichamelijke klachten heb.

Ik ben er nog niet, maar al na 2 sessies bij Hedy voel ik mij lichter, kan meer loslaten en heb het vertrouwen dat het goed komt.
Ik ben zo blij dat Hedy op mijn pad is gekomen; zij is zo'n fijn en goed mens! Zij leert je om vanuit je hart te gaan leven, in plaats van uit je hoofd.

Persoonlijke ervaring van Anneloes

Hedy is al bijna 30 jaar mijn leidraad in kracht en rust. 
Zo'n fijn en mooie mens. Vol liefde. 
Als je bij Hedy bent geweest kan je alles weer aan. Ik raad het iedereen aan om haar te bezoeken. 


Persoonlijke ervaring Joyce
                                  

Ik wil graag iets vertellen over mijn ervaringen met Hedy.
Ik ken Hedy nu ongeveer 16 jaar. In deze periode ben ik getuige geweest van haar manier van werken met anderen, maar ook met mij. Zij werkt met de energie van de Kosmos. Zo helpt ze blokkades van zowel lichamelijke als psychische aard op te lossen dan wel bij te sturen. Zij doet dit in de praktijk via telefonische sessies en ook zo nodig geeft zij lichte energie door en haalt zware energie weg. Bij mij werkt deze vorm van healing fantastisch. En niet onbelangrijk, Hedy is een integer persoon en ook haar werkwijze is integer met alle respect voor de persoon in kwestie. Ze is heel eerlijk en heeft me dan ook nog nooit zomaar iets op de mouw gespeld en zegt ook eerlijk wanneer ze niet verder kan of mag helpen. Hedy als mens, maar ook als Healer is een verrijking van mijn leven.


Persoonlijke ervaring Lot

In 2003 stond mijn wereld op zijn kop na een burn-out en het overlijden van een goede vriend. Ik kwam bij Hedy emotioneel en fysiek uitgeput. Tot die tijd was spiritualiteit iets wat ik voor mezelf hield, niet met mensen deelde. Hedy was de eerste die mij vanaf het begin haarfijn aanvoelde en mij op alle gebieden, zowel emotioneel, fysiek maar ook spiritueel kon ondersteunen. Ze heeft me in die tijd van A tot Z begeleid en me weer volledig in mijn kracht gezet. Sinds die tijd kom ik een keer in de 6-8 weken bij Hedy. Ze is nu al ruim 12 jaar mijn mentor. Hedy's kracht ligt in haar puurheid. Het sjamanisme zit in haar genen en doet dit werk eigenlijk al van kinds af aan. Dat is voelbaar en meetbaar. Ze stuurt, helpt, schoont en concretiseert waar nodig. Tijdens haar sessies maakt ze geregeld contact met haar gidsen, wat ze doorkrijgt is altijd raak en kristal helder. Het contact dat ze maakt met haar klanten is een en al goedheid en warmte. Daarbij is ze authentiek; haar woorden, daden en gevoel staan allemaal in lijn met elkaar. Je kunt van haar op aan. Ik noem haar niet voor niets mijn 'tovervrouwtje'. Want naast concreet advies is wat ik bij haar voel toch altijd een beetje magisch.

 

Persoonlijke ervaring Rob

In een tijd dat een echtscheiding en een economische crisis mijn leven op zijn kop zette kwam Hedy op mijn pad. Ik was compleet leeg en heb toen wel ontdekt hoe diep een dal kan zijn.
Hedy heeft me een energiebehandeling gegeven. Oude energie er uit gehaald en nieuwe er in. Dat was in een uurtje of minder gedaan. Ook heeft ze me geholpen oude verbindingen met het verleden te verbreken. Als je dat niet goed afrondt kunnen mensen uit je verleden je nog lang bezighouden op een manier die zeker niet helpt om je leven weer in een nieuw spoor te brengen. Ook dat heeft Hedy perfect gedaan. Het is iemand die weet wat ze doet, op een zeer integere manier. Bij haar kun je alles kwijt zonder dat je je een seconde zorgen hoeft te maken dat het verkeerd valt.
 

Persoonlijke ervaring Marjon

Hallo, ik ben Marjon en een aantal jaren geleden in contact gekomen met Hedy. Ze heeft mij een aantal verschillende sessie gegeven, doordat ik een nare jeugd had gehad, zat ik met pijn en opgekropte woede.
Hedy heeft me bij mijn kind gebracht, dit gebeurde onder lichte hypnose, waar ze me met een sterke visualisatie via een trap af liet dalen, omdat daar mijn kind in een van de kamers zat. Die hebben we bevrijd, met veel moeite want ik had haar goed verstopt zeg maar. Nu kan ik meer van mezelf houden en is er een basis waardoor ik zelf voor het kind in mij kan zorgen.
Hedy doet veel met haar stem en visualisatie, Hedy heeft ook boosheid die in mijn lijf zat, voor een groot deel uit mijn lijf gehaald, dit ook met magnetiseren maar zeker ook door praten waardoor je dingen kunt opruimen en er overal ruimte kwam, dus mijn heling is bij Hedy begonnen. Door met me te praten te luisteren, maar soms is zij ook de advocaat van de duivel zal ik maar zeggen want dan triggert ze je eerst, waarna je zelf daar komt waar je zijn moet en waar er heling nodig is. De uitwerking was vaak totale ontspanning, dit resulteerde dat ik heel moe was en gewoon bijna in slaap viel. Heel bijzonder voor mij omdat ik niemand echt vertrouwde.
Wat me van Hedy is bijgebleven, ze is zo betrouwbaar en grondig maar ik heb me nooit bedreigd gevoeld. Hedy voelt dingen, ziet dingen, die ik helemaal niet zei, maar daar ging ze dan met zoveel liefde heen dat ik het gewoon kon aanraken en vastpakken, er licht bij laten en dat luchtte mij enorm op. Ze stopte balletjes of liet kleuren via mijn hoofd helemaal door mijn lijf gaan en dan werd alles licht en ik voelde me schoon van binnen. Visualiseren doe ik nu nog, als ik me rot voel dan ga ik altijd terug naar die veilige plek die zij me getoond heeft. Ik kom dan tot rust en kan weer alles op een rijtje zetten.
 

Persoonlijke ervaring Yesim

Ik zie Hedy als een spiritueel coach/advies. Ze kwam in mijn leven meer dan 10 jaar geleden en ik kreeg meteen een goed gevoel over haar. Mijn eerste indruk over haar was dat ze ook heel nuchter, no nonsense is maar tegelijk ook heel spiritueel. Ik kreeg al meteen mijn thee bij haar en ik voelde me erg thuis.
Hedy kwam in een hele belangrijke periode in mijn leven namelijk dat mijn ouders in scheiding lagen en ik me moest concentreren op mijn studie. Zij heeft me in mijn verdriet begeleid en ondersteund en ook ervoor gezorgd dat ik me moest focussen op mijn studie. Ze is, en heel nuchter en praktisch en heel spiritueel. Deze unieke combinatie van haar zorgde ervoor dat ik ben geslaagd en dat ik de scheiding van mijn ouders kon laten waar ik het moest laten dus niet bij mij. Zij heeft mij heel veel levenslessen van mij laten inzien en mij geleerd dat het leven 1 grote les is en het is belangrijk hoe je hiermee omgaat. Ik ben haar ontzettend dankbaar en ben erg blij dat ik haar heb leren kennen. Ik probeer echt mensen naar haar te verwijzen omdat ik echt geloof dat zij mensen echt kan helpen en begeleiden. De beste coach is Hedy!

 

Persoonlijke ervaring Philip

Hallo ik ben Philip en ken Hedy sinds januari 2011. Ik vond het best spannend om naar haar toe te gaan in het begin omdat ik het liefst met beide benen op de grond sta :). Dit vooroordeel bleek al snel niet waar te zijn. Het was alsof je in een warm bad terecht kwam, iemand die je zo kunt vertrouwen en zo liefdevol is, echt geweldig!
Als je dan ook de kwaliteiten hebt om op een concrete wijze zonder poespas heel scherp aan te kunnen geven waar je mee geholpen kunt worden, wat beweegt je dan om niet naar Hedy te gaan?
Geen wazige gesprekken, geen gezever in de ruimte, goede analyses en op een hele fijne manier weet Hedy je te helpen. Bij mij eerst met mijn energie level wat te veel aan het schommelen was heb ik nu veel meer schone energie en ligt de wereld weer aan je voeten na een aantal zware jaren! Draaien aan een aantal knoppen noem ik het maar :). Je zonnevlecht en hart chakra die kan zij finetunen en dit werkt uitstekend. Als je het warm hebt thuis draai je toch ook de verwarming lager en voel je je beter? De verwarming moet dan wel werken om de temperatuur lager te krijgen zoals het lichaam ook zal moeten werken en zich er voor open moet stellen.
Tijdens een tweede sessie heeft Hedy mijn boosheid van de laatste jaren kunnen wegnemen en wederom schone energie kunnen geven. Niet alleen voel je je beter, ook krijg je weer nieuwe inzichten na elke sessie. Het geeft een verdieping in jezelf en je komt nog dichterbij jezelf. Hoe fijn is dat! En het geeft mij persoonlijk een gevoel van ongekende rijkdom dat oneindig is en wat in geen verhouding staat tot iets winnen of iets krijgen!
Ik ben nuchter genoeg om te kunnen zeggen en zien dat er meerdere manieren zijn en meerdere mensen die zoiets kunnen doen. Hedy doet dit werk echter op een geheel eigen wijze die van haar is. Pas dan kun je je werk goed uitoefenen en ben je echt goed!