Wie ben ik

Biografie 

Hedy de Jong, van Aziatische origine, werd in 1956 in Amsterdam geboren en leefde een alles behalve kleurloos leven. Ze was geen doorsnee kind en had een heel bewogen jeugd waarin zij gedwongen vroeg volwassen werd. In die tijd heeft ze zich erg af moeten zetten tegen haar toen al sterk ontwikkelde intuïtie, om zich staande te houden in een wereld die al verwarrend genoeg was. 
Pas toen ze aan zichzelf begon te werken vond zij een manier om haar energie en intuïtie te kanaliseren en te optimaliseren. Betrokkenheid en healing bij anderen liep altijd als een rode draad door haar leven en van nature kon ze mensen vaak helpen d.m.v. aandachtig te luisteren en hun pijnpunten voorzichtig aan te raken en te behandelen om hun balans te hervinden. Ze begon met handoplegging en magnetiseren. 
Na een aantal jaren van werken met licht en energie begon ze ook boodschappen voor mensen door te krijgen. 
Ze vulde haar gaven aan met een uitgebreide cursus Spirituele Ontwikkeling, Reiki 1, Intuïtieve ontwikkeling, Mediumschap, Lifecoach, Trancehealing, Munay Ki, Chinese geneeskunde, Zesde Zintuig, Helen met Engelen, Angel Light Facilitator, Basisworkshop in Sjamanisme, Basiscursus Sjamanisme en Basiscursus Sjamanistische Healingstechnieken 1 en 2 en Kosmische Sjamanisme verdieping.

Na verloop van tijd werd ze intuïtief steeds sterker en kreeg ook steeds meer contact met haar gidsen. Inmiddels is ze 30 jaar werkzaam als  licht- en  energiewerker. 

Betrokkenheid bij anderen loopt als een rode draad door haar leven. Zij is geïnteresseerd in haar medemens en wanneer het in haar vermogen ligt en indien nodig, zal zij de persoon in kwestie weer in balans brengen en helpen bij het hervinden van zijn of haar eigen unieke pad. Vanuit haar betrokkenheid en het gevoel om anderen te willen helpen, is zij voor haar dertigste begonnen om hier daadwerkelijk iets mee te doen. De middelen die haar ter beschikking staan, de opgedane levenservaring en aanvullende cursussen zorgen ervoor dat haar werkwijze is geprofessionaliseerd en zij breed is ontwikkeld binnen haar vakgebied. Om dit te verzilveren en verder uit te breiden heeft ze  ArohaHedy opgezet.