De eerste sessie is een kennismaking van je met de kosmische energie, tenzij je al kennis hebt gemaakt met energetisch lichaamswerk. Ieder mens is uniek en daardoor reageert ook ieder mens anders op de sessie. Na de sessie kun je o.a. ervaren: opgeruimd gevoel hebben, rust en kalmte voelen, wat dichterbij jezelf komen maar je emotioneel voelen hoort daar ook bij. Het kan ook dat je je niet helemaal ok voelt omdat de kosmische energie nog blijft doorwerken wat inhoudt dat het lichaam ook nog steeds loslaat.

Ook de dagen erna kan het voelen alsof je dingen loslaat en kun je bepaalde inzichten krijgen. In het begin kunnen het bepaalde nuances zijn waar je kleine veranderingen in mag aanbrengen in je dagelijks leven.  Het is daarom belangrijk drie dagen goed water te drinken (twee liter per dag) want water is zuiverend. De mogelijkheid bestaat dat je dan hoofpijn voorkomt omdat de afvalstoffen dan ook uit het lichaam verdwijnen en niet opstijgen naar je hoofd wat zorgt voor hoofdpijn. Ik adviseer ook daarna wat rust in te plannen de eerste drie sessies.

De kosten voor een sessie  zijn € 95,­- -. Deze kosten worden helaas niet vergoed door de verzekering. Ik ben van mening dat er tegenover elke dienst een vergoeding moet staan.

Dan pas is er een uitwisseling van energie, zo is dit ook voor mijn behandelingen. Het is voor mij echter belangrijk dat een sessie voor iedereen mogelijk is.

Mocht je budget dit niet toestaan neem dan contact met mij op, dan kan ik  kijken op welke financiële manier ik je kan helpen.