Wat doe ik?  

Door de overvloed van externe prikkels, kansen, mogelijkheden, legio aan dagelijkse keuzes en de hoge druk van onze maatschappij raken sommigen het spoor bijster met chaos, onbalans en vaak burn out of oververmoeidheid tot gevolg. Een kleine greep uit de problemen die kunnen ontstaan zijn verwarring, het gevoel de weg kwijt te zijn, problemen op het werk, crisis in de relatie, schulden of verslaving. Hoe kom je daar uit?

Voor ieder die verstrikt raakt is er een weg die je terug brengt naar jezelf. Er zijn altijd oplossingen, maar soms heb je daarbij hulp nodig. Iemand die je weer brengt naar waar je zijn moet. Terug op jouw pad. Ik kan je daarin bijstaan. Ik kan je helpen om je te verbinden met wie je werkelijk bent, op een manier die zich niet makkelijk laat omschrijven. Vergelijk het met een schilder die verschillende penselen tot zijn beschikking heeft. Afhankelijk van wat hij gaat  schilderen, kiest hij het meest geschikte penseel. 
Mijn gereedschap is mijn stem, mijn ogen, handen, hart en gevoel en een schat aan levenservaring. In combinatie met mijn sterke verbinding met het Universum, ben ik in staat om je te helpen oude blokkades op te ruimen en te helen en nieuwe positieve energie door te geven. Door deze kosmische helende energie vindt er een beginnende transformatie plaats in je lichaam. Er wordt iets in beweging gezet. Dit leidt tot nieuwe inzichten, een andere perceptie waardoor je anders naar problemen kijkt  ze makkelijker een plek kunnen krijgen. Dit verlicht de pijn of neemt de pijn zelfs geheel weg, zodat je weer verder kunt.
In de afgelopen jaren heb ik veel mensen mogen helpen. Ik verwonder me nog steeds regelmatig over de mooie dingen die tijdens sessies gebeuren. Daarnaast voel ik me bevoorrecht en ben ik dankbaar dat ik dit mag doen. Mijn werkwijze wordt doorgaans beschreven als nuchter en no ­nonsense. Geen zweverige verhalen maar heldere en duidelijke taal die jij begrijpt.
Je kunt bij me terecht voor alle soorten levensvragen, problemen en blokkades. Wanneer je er open voor staat, kun je altijd vrijblijvend telefonisch contact opnemen. Tijdens dit gesprek kan ik beoordelen of ik ook jou van dienst kan zijn.