Sessies en prijzen

Naast een persoonlijke sessie van 75 minuten  waarvan de kosten € 95,-- bedraagt.

Ik bied ook sessies via de volgende manieren aan. 

Alternatieve sessies 

Email 
Je kunt me een foto van jezelf mailen en 3 duidelijke vragen stellen, geen gezondheidsvragen ik mag en kan geen diagnose stellen. Daar krijg je binnen 2­-3 werkdagen antwoord op. De kosten hiervoor zijn € 40,­--  na ontvangst van betaling, beantwoord ik  je mail.

Zoom video sessie of telefonisch sessie

Afstand is geen belemmering voor mijn sessie.  Als je minimaal drie keer persoonlijk bij mij bent geweest kan ik mijn sessie ook via “Zoom” of "Teams" of telefonisch doen. Echter heeft een 1 op 1 sessie altijd de voorkeur. Er kunnen zich omstandigheden voordoen dat de sessie via "Zoom" of "Teams" of een  telefoongesprek beter past. 
De kosten blijven € 95,-- tenzij anders afgesproken.

De betaling dient, na een telefonische afspraak vóór de sessie middels een "tikkie" te worden betaald.

De kosten voor een incidenteel korte telefonische sessie van 30 minuten zijn € 40,--

Als je binnen 24 uur vóór de afspraak niet hebt afgebeld of helemaal niet bent gekomen op de afspraak dan breng ik onder vermelding "no show" met datum van de afspraak een bedrag van € 50,-- in rekening middels een factuur of een "tikkie".

  

Spirituele huisreiniging

Soms heb je het gevoel dat er “iets “in huis is, je voelt je bekeken en hebt het gevoel dat er iemand is. Het kan ook voorkomen dat je dingen ziet of hoort die er eigenlijk niet kunnen zijn. Dit kan vaak leiden tot angst, algehele onrust en daardoor slaapproblemen. Ook hebben hoog sensitieve kinderen hier ook last van. Elk huis neemt ook de energie op van de mensen die in het huis wonen. Er is sprake van een soort wisselwerking tussen mensen en het huis. Dat geldt voor lichte energie en zware energie.

Als je bent verhuisd is het ook fijn om een eigen plek te maken en het huis vrij te maken van energie die hoort bij de vorige bewoners. Als dit allemaal herkenbaar is, dan is het een overweging waard om je huis te laten reinigen. Ik wil je hier graag bij helpen. Ik neem alles wat ik nodig heb mee voor de spirituele reiniging en werk samen met mijn

 A-(Angels) team en ook met mijn voorouders Sjamanen uit het verre verleden, krachtdieren en alle anderen die ik niet genoemd heb maar ook aanwezig zijn en samenwerken met mij of door mij. Daarna voelt je huis weer schoon en zuiver aan en ervaar je het zelf ook als prettig.

Afstand niet verder dan 50 km en aanvraag graag schriftelijk doen onder vermelding van het aantal kamers, vierkante meters, afstand, i.v.m. met reiskosten c.q. reisuren om een totale prijs te maken en telefoonnummer.
Ik zal dan  binnen 2 dagen reageren.